O NAMA

Firma KG Robotics postoji od januara 2015.godine, nalazi se u Kragujevcu (Srbija), gradu u kome je smestena veoma uspesna fabrika automobila “FIAT”. KG Robotics radi na poljima automatizacije automobilske industrije.Projekti na kojima radimo i iskustva koja imaju nasi zaposleni su nasu kompaniju ucinili veoma respektabilnom i vodecom na polju robot i PLC programiranja.

Bilo da ste mali ili veliki proizvodjac imamo resenje koje ce zadovoljiti Vase specificne potrebe.Pozivamo Vas da istrazite mogucnosti koje nudi KG Robotics svojim resenjima za automatizaciju.

KG Robotics nastoji da pomogne preduzecima u robot industriji da budu konkurentniji na danasnjim svе turbulentnijim trzistima. Mi smo posveceni povecanju konkurentnosti proizvodjaca stvaranjem mogucnosti koje ce im pomoci da maksimalno povecaju svoju efikasnost, pouzdanost, kvalitet i profitabilnost.

KG Robotics daje jedinstvene preformanse i ekonomsku vrednost tokom trajanja ciklusa proizvodnje, omogucavajuci klijentima da povecaju svoju preciznost, kvalitet i produktivnost u svojim proizvodnim procesima, procesima rukovanja I pakovanja .Nasa strategija je da pruzimo sirok spektar visoke pouzdanosti, podesive, inteligentne robote, kontrolor, viziju i softverske proizvode zajedno sa uslugama svetske klase koji omogucavaju proizvodjacima da maksimalno povecaju svoju produktivnost, fleksibilnost i kvalitet proizvoda.

KG Robotics nastoji da pomogne proizvodjacima da maksimalno povecaju svoju produktivnost sa najvecim svetskim automativnim inovacijama.Sa nasim inovativnim resenjima, mi nastojimo da pomognemo nasim klijentima da budu efikasniji, pouzdaniji i sto je najvaznije, profitabilniji. Sa nasom strucnoscu, obezbedjujemo perfomanse, na koje nasi klijenti mogu da se oslone . Kreativnost, efikasnost i inovacije su kljuc naseg dosadasnjeg uspeha.

STANDARDI I SERTIFIKATI

Prilikom rada u autoindustriji, poznavanje standarda je kljucni factor za uspesne preformanse. Zaposleni u KG Robotics su dobro obuceni za sledecim standardima:

  • Volkswagen standard
  • Fiat standard
  • Ford Standard
  • Mitsubishi standard
  • Audi MAGNA
  • Mercedes - Integra Daimler

Kao sto sam naziv implicira KG Robotics, je kompanija sa obucenim i sertifikovanim osobljem za rad u sledecim vrstama robota i PLC:

PLC programiranje:

  • Simatic step 7
  • Allen – Bradley

NAŠI PROJEKTI

Ovo su samo neki od projekata na kojima su kompanija KG Robotics i njeni zaposleni ostvarili odlicne rezultate:

NAŠE USLUGE

Programiranje robota

- Spot welding, Laser welding (IPG), Arc welding, Gluing (SCA), Tool changing, Roller hemming, Handling, In-line measurement system (ISRA).

* Osim programiranja, radimo i na optimizaciji Cycle times i poboljsanju proizvodnih procesa.

Softversko programiranje

- Sprovodjenje kontrolne logike sa PLC-om vodećih proizvodjača: SIEMENS, ROCKWELL, MITSUBISHI.

- Uredjivanje zastarelih linija adaptiranjem kontrolera nove generacije.

- Adaptacija za korišćenje raznovrsnih standarda propisanih od strane klijenata.

- Integrisani menadžment sigurnosne logike u PLC-u poslednje generacije.

- Prilagodjeno sprovodjenje mrežnih arhiktetura ( Profinet, Profibus, Interbus, DeviceNet, itd...).

NAŠI POSLOVNI PARTNERI